Vakantiehuis Zwitserland

Een vakantiehuis in de Zwitserland. De accommodatie met verreweg de meeste privacy (ten opzichte van een hotel of appartement). De vakantiehuizen in Zwitserland zijn meestal prachtig gebouwd en liggen vrij. Let bij het boeken van een vakantiehuis op de grootte en de mogelijkheden van het huis. Kijk van te voren goed in welke regio je een vakantiehuis wilt huren. Kijk voor meer informatie over een vakantie in Zwitserland op onze pagina over een vakantie in Zwitserland.

Vakantiehuis Zwitserland boeken

Vakantiehuis Wallis (district Conthey)

Zoek je een vakantiehuis in Wallis? Het district Conthey in Wallis ligt in een prachtig deel van dit beroemde kanton van Zwitserland. Het bekende vakantiedorp Nendaz biedt volop vakantiehuizen voor een prachtige vakantie. 

 

Vakantiehuis Wallis (district Monthey)

Op zoek naar een vakantiehuis in Zwitserland? Dan is het district Monthey in Wallis een goede keuze. Net boven het meer van Genéve ligt dit mooie gebied. Je vindt er plaatsjes als Champèry en Val-dIlliez. Kleinschalige dorpjes voor een prachtige vakantie in Zwitserland. 

 

Vakantiehuis Wallis (district Goms)

Het district Goms ligt in een bekend deel van Zwitserland. Vakantiehuizen vind je er dan ook volop. Populaire dorpjes als Lax en Fiesch geven je volop rust in een prachtig chalet of appartement.

 

Vakantiehuis Tessin (Ticino)

Een minder bekende regio van Zwitserland is Tessin, ook wel Ticino genoemd. Net boven Italië vind je in deze streek prachtige wandelgebieden. Een vakantiehuis Tessin vind je in Melide, Ruvigliana, Gandra of Breganzona. 

 

Vakantiehuis Berner Oberland

Berner Oberland is een mooie regio van Zwitserland met vlakke gebieden maar ook prachtige berglandschappen. Een vakantiehuis in Berner Oberland biedt veel mogelijkheden. Selecteer een woning in Beatenberg, Schönried, Brienzwiler, of in een van de andere prachtige plaatsen in deze regio van Zwitserland.

 

Vakantiehuis Zwitserland - uitzicht Matterhorn

Last minute

Interhome biedt korting tot wel 33 procent op last minute boekingen op diverse plaatsen. Boek nu en geniet van het voordeel van last minute boekingen!

vakantiehuis zwitserland interhome

Vakantiehuis Zwitserland bij Interhome

Interhome biedt veel vakantiehuizen aan in Zwitserland. Deze vakantiewoningen specialist bestaat al sinds 1965. Interhome controleert de vakantiehuizen regelmatig. Interhome staat altijd voor u klaar en garandeert goede service.

vakantiehuis zwitserland happyhome

Vakantiehuis Zwitserland bij Happyhome

Happyhome bestaat meer dan 25 jaar en heeft ruim 500.000 tevreden gasten. Happyhome heeft een klanttevredenheidsscore van 8,9 (2016). Ze zijn lid van SGR, ANVR en Thuiswinkel waarborg.
Betalen met is iDeal mogelijk.

vakantiehuis zwitserland happyhome

Vakantiehuis Zwitserland bij Novasol

Novasol bestaat meer dan 45 jaar en handhaaft de volgende kenmerken: kwaliteit, service en geloofwaardigheid. Ga je voor kwaliteit? Dan kies je voor Novasol. Boek een vakantiehuis Zwitserland!