Hotel boeken in de Alpen

Een hotel boeken in de Alpen? Dat kan bij diverse aanbieders. Een hotel in Oostenrijk en Zwitserland is een prachtige uitvalsbasis voor een actieve vakantie. Hieronder vindt u  betrouwbare aanbieders van hotels in de Alpen.

  • Trivago
  • Agoda
  • Hotelspecials
  • Booking.com
Hotel Alpen Trivago

Hotel Alpen bij Trivago

Een hotel in de Alpen boek je voordelig en snel bij Trivago. Vind je ideale hotel voor de beste prijs. Met trivago’s hotelzoekmachine vergelijk je in enkele klikken de hotelprijzen van 1,3 miljoen hotels in meer dan 190 landen en op meer dan 200 boekingssites.

 

Hotel Alpen Agoda

Hotel Alpen bij Agoda

Een hotel boeken in de Alpen doe je eenvoudig bij Agoda. Agoda is een van de snelst groeiende aanbieders van hotels en hostels. Agoda heeft het hoofdkantoor in Singapore en 53 kantoren in de grote steden van 30 landen, met ruim 3.700 reisprofessionals in dienst. Het bedrijf biedt een netwerk van ruim 2 miljoen accommodaties, waaronder appartementen, villa’s, woningen en hotels, met meer dan 15 miljoen beoordelingen van echte reizigers. 

 

Hotel Alpen Hotelspecialis

Hotel Alpen bij Hotelspecials

Zoek en boek je hotel voor in de Alpen bij hotelspecials.nl. Momenteel biedt Hotelspecials alleen accomdaties in Oostenrijk. Voor een hotel Zwitserland kijk bij Agoda of Trivago. 

 

Hotel Alpen boeken bij booking.com

Hotel Alpen bij Booking.com

Booking.com is wereldleider in online reserveringen van accommodaties. Er worden iedere dag meer dan 1.100.000 kamernachten gereserveerd via Booking.com. De website en apps van Booking.com trekken bezoekers van over de hele wereld, zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Sinds de oprichting in 1996 garandeert Booking.com B.V. de beste prijs voor alle soorten accommodaties, van kleine, door families beheerde bed & breakfasts tot zeer luxueuze vijfsterrencomplexen. De website van Booking.com is internationaal van opzet; hij is beschikbaar in meer dan 40 talen en biedt 1.063.034 actieve accommodaties in 227 landen en gebieden. Booking.com scoort een 4,7 op schaal van 10 bij reisgraag.nl (2016). De verschillen tussen de beoordelingen zijn groot. Zo geven veel gebruikers Booking.com een uitzonderlijke hoog cijfer (een 10) of een uitzonderlijk laag cijfer (een 1).