Vakantie Franse Alpen

Een vakantie Franse Alpen is de ideale bestemming voor actieve vakantiegangers. Je kunt hier je hart ophalen aan de diverse activiteiten tijdens je Alpen vakantie. Het berggebied van Frankrijk behoort tot de bekendste van Europa. Je kan hier in de winter wintersporten en in de zomer prachtig wandelen en fietsen.

Franse Alpen

We denken vaak aan de Franse Alpen tijdens de wintermaanden. Als de Alpen bijvoorbeeld weer in het nieuws zijn vanwege de verse sneeuw op de pistes. Maar buiten de wintermaanden om kunnen de Franse Alpen zeker weten ook een prachtige bestemming zijn. Een vakantie Franse Alpen zomer is ook steeds meer in opkomst. Je kan in de zomermaanden genieten van de groene alpenweides en prachtige vergezichten op bergtoppen. Het is bijvoorbeeld uniek om de Mont Blanc in de zomer te zien. Bovenop de top zie je zelfs hoog zomer nog steeds sneeuw liggen. Rond de Mont Blanc zijn verschillende wandelroutes die je kan wandelen. Je kan zo een heerlijke actieve vakantie beleven tijdens een zomervakantie in de Franse Alpen.

 

Vakantie Franse Alpen

Als je dol bent op fietsen, dan is een vakantie Franse Alpen natuurlijk het paradijs op aarde. Tijdens de Tour de France meten de wielrenners altijd al hun krachten in de Alpen. De slingerende bergroutes zijn natuurlijk ook populair bij de Nederlanders wielrenners. Met de fiets achterop rij je binnen 8 a 9 uur al naar de Franse Alpen. Je kan vanuit de tuin van je chalet Franse Alpen een fietstocht maken. De fietstocht die je maakt is adembenemend mooi. Je komt niet alleen over steile bergweggetjes heen, maar ook langs prachtige meren en charmante bergdorpjes. Tijdens een zomer Franse Alpen kan je ook gerust je zwemkleding meenemen. Het is heerlijk om een verfrissende duik te nemen in één van de helderblauwe meren in de Franse Alpen. Bereid je vooral voor op een actieve vakantie in de Alpen.

Meer van Annecy - Franse Alpen

Wil je met je gezin aankomende zomer naar de Franse Alpen? Dan kan je eventueel verblijven op een vakantiepark Franse Alpen. In de Alpen liggen verschillende vakantieparken met chalets. Je kan hierin met het complete gezin verblijven en genieten van de frisse Alpen lucht. Vergeet alleen niet om kleding mee te nemen voor een actieve vakantie. Trek bijvoorbeeld de wandelschoenen aan en volg één van de vele routes die door de Alpen heen gaat. Een vakantie in de Alpen is absoluut een aanrader als je dol bent op actieve vakanties. De kinderen kunnen in ieder geval lekker gaan ravotten tijdens hun vakantie in Frankrijk.

Een leuke aanrader om extra te ontspannen is een bezoek aan het dorp Evian. Dit is inderdaad het dorp van het beroemde mineraalwater. Je vindt hier de bronnen van Evian en een kuuroord. In het kuuroord kan je zelf in het water waaruit Evian gemaakt wordt dobberen. Volgens vele heeft het water een genezende werking. In het thermencomplex kan je dit op meerdere manieren ervaren. Het is een aanrader om dit een keer mee te maken tijdens een heerlijke vakantie in de Franse Alpen. Een vakantie in de Alpen wordt steeds vaker als zomervakantie geboekt. Wij kunnen ons dit goed voorstellen op basis van onze eigen ervaring in de Alpen.

Boek een vakantiehuis Franse Alpen

Wil je deze zomer nog meer gaan genieten van een actieve vakantie in de Franse Alpen? Een vakantiehuis Franse Alpen is de oplossing om nog meer uit je verblijf te halen. Je verblijft nu midden in het natuurgebied in je eigen vakantiewoning. Heel even kan je wegdromen dat dit je eigen huisje in de bergen is. Vanuit de vakantiewoning kan je direct de wandelschoenen aantrekken en op pad gaan. Je kan de bergen intrekken en de omgeving gaan verkennen. Een vakantiehuis Franse Alpen kan vrij in de bergen liggen of in één van de charmante Alpen dorpen. Er zijn nog verschillende charmante dorpjes om in te verblijven.

Verblijf bijvoorbeeld in een vakantiehuis Franse Alpen aan het meer van Annecy. Of kies voor een vakantiewoning met uitzicht op één van de Alpen. Het is allemaal mogelijk want op het internet is een ruim aanbod met verschillende vakantiewoningen te vinden. Je kan hier een woning uitzoeken die bij je wensen past. Je kan hier je volgende vakantie Franse Alpen gaan doorbrengen. Deze zomer breng je niet door aan het strand, maar in een charmant vakantiehuis Franse Alpen. Als je het eenmaal zelf ervaren hebt wordt je op slag verliefd op één van de mooiste gebieden van Europa. Verblijf hier echt midden in de natuur en maakt de mooiste wandeltochten door de Alpen. Na een actieve vakantie kom je volledig ontspannen thuis en kan je weer met frisse moed aan de slag. Jouw vakantie is in ieder geval een prachtige herinnering om op terug te kijken.